Kantoor Kempen

T+ 32 14 54 68 43

Kantoor Hasselt

T+ 32 11 36 09 71

Vermeulen

Webinars

 

We maken in deze coronatijd van de nood een deugd.

Onze Mploy-specialisten geven u de mogelijkheid om een webinar naar keuze te volgen op een moment dat het u past. U bestelt de opname en bekijkt die - samen met de presentatie - wanneer u wilt. 
 

 

De grondbeginselen van het discriminatierecht.
 

De werkgever moet op eieren lopen. Discriminatie op grond van geslacht, geloof, leeftijd, handicap, gezondheidstoestand, syndicale overtuiging, seksuele voorkeur, enzovoort, is verboden. De boosdoener die toch discrimineert (of niet kan bewijzen dat hij niet discrimineert…) riskeert een schadevergoeding van 6 maanden loon te betalen. Wat zijn de grondregels van dat discriminatierecht? Is elk onderscheid ook een discriminatie? Wie moet wat bewijzen? Is een burn-out een handicap? En obesitas? Mag ik een sollicitant met een tattoo weigeren?

 

Mr. Ludo Vermeulen

 

De Doelgroepvermindering voor de eerste werknemer: tendensen uit de rechtspraak.
 

De doelgroepvermindering voor de eerste werknemer is een erg populaire maatregel waarbij een nieuwe werkgever op een vermindering van de sociale zekerheidsbijdragen kan rekenen en dat voor maximaal zes (6) werknemers. De RSZ ziet er strikt op toe dat deze maatregel niet oneigenlijk wordt aangewend. Er tekenen zich in de rechtspraak stilaan tendensen af waar een voorzichtige werkgever best rekening mee houdt.

 

Mr. Steven Renette

 

 

Duid aan welke webinars u wenst te volgen en vul hieronder uw gegevens in. 
Na ontvangst van betaling, ontvangt u een mail met de bestelde webinar(s). 
Kostprijs: 75 euro excl btw per webinar.

 

 

Voor vragen kunt u steeds terecht via mail kempen@mploy.be of hasselt@mploy.be.  We helpen u graag verder.

Het Mploy-team