Kantoor Kempen

T+ 32 14 54 68 43

Kantoor Mechelen

T+ 32 15 69 02 02

Kantoor Hasselt

T+ 32 11 36 09 71

Vermeulen

Talent

Voor ons kantoor te Mechelen zoeken wij een ervaren advocaat/manager. (m/v) Uw voornaamste opdracht is het verzekeren van een efficiënte advisering, begeleiding en procesvoering ten behoeve van de bestaande cliënten. U beheert de dossiers hierbij van

A tot Z. Daarnaast breidt u actief het bestaande cliënteel van het kantoor uit.  Hiervoor kan u uiteraard terugvallen op de uitstekende reputatie en naambekendheid van het kantoor.

 

Voor ons kantoor te Herselt zoeken wij gedreven medewerkers (m/v) met ervaring in één of meer onderdelen van het sociaal recht.  U zal deel uitmaken van een team dat werk van de hoogste kwaliteit wil bieden aan de cliënt. 

Wij bieden een flexibele werkorganisatie aan met een gedegen infrastructuur, een performante vergoeding en ondersteuning door zeer ervaren juristen.  Doorgroeien kan.

 

Belangstelling?  Stuur uw cv naar Mploy advocatean t.a.v. mr. Ludo Vermeulen, Kerkstraat 65, 2230 Herselt, tel 014 54 68 43 (ludo.vermeulen@mploy.be).  Hij zal desgewenst ook in volledige discretie bijkomende informatie geven.

Stel uw vraag

 

En wij nemen zo snel mogelijk contact met u op